Okulumuzun Tarihçesi

Okulun Tarihçesi

Okulumuz ilk defa 10 Eylül 2018 tarihi itibariyle eğitim öğretime başlamıştır. Toki Mevlana İlkokulu olarak faaliyet göstermektedir. Okulumuzun bulunduğu alan itibariyle yeni yerleşim bölgesinde olduğundan sürekli kayıt almaktadır. Ayrıca Afyonkarahisar merkez ilçede bulunan hemen hemen tüm okullardan öğrenci nakli gelmektedir.

Bulunduğu konum itibariyle veli profilleri de göz önüne alınaraktan başarılı olması beklenmektedir .Alanında uzman ve tecrübeli genç kadrosu harmanlanması ile Afyonkarahisar ilinin gözde okulları arasında şimdiden yer almış bulunmaktadır.

Yeni kurum olmamız nedeniyle henüz sportif veya akademik başarıdan söz etmemiz mümkün olmamakla birlikte okulumuz bünyesinde bulunan kapalı beden eğitimi salonu  müzik ve görsel sanatlar sınıflarıyla gençlerimizi en kısa sürede sosyal branşlara da yetiştirip dereceler elde etmeyi hedeflemekteyiz.